Καθώς αναπτύσσεται η οικονομία του κατασκευαστή, η παρούσα σκηνή μοιάζει με πίστα χορού. Οι επωνυμίες είναι οι DJs, που κατευθύνουν τον τόνο του πάρτι με τη μουσική (αντικείμενα) ενώ οι πελάτες είναι το γκρουπ. Έπειτα, υπάρχουν οι δυνάμεις παραγωγής ενέργειας — οι καλλιτέχνες παραγγέλνουν το δωμάτιο με την ελκυστική ενέργεια και τις ζωηρές κινήσεις τους.

Δεν εμποδίζεται το αποτέλεσμα να αποκτήσει δύναμη μέσω της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων. Πρωτοπόροι και οδηγοί κουλτούρας, όπως η Lia, έχουν καταστήσει τη διαφήμιση των κέντρων παραγωγής ενέργειας θεμελιώδες μέρος των μεθοδολογιών εικονικής ψυχαγωγίας. Οι επωνυμίες θα πρέπει να γνωρίζουν για την πίστα, εάν επιθυμούν να διαταράξουν τη μουσική με τρόπο που να αντηχεί το ίδιο με τους δυναμικούς και τους αγοραστές.

Θα διερευνήσουμε πέντε δυνάμεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη με την παρουσίαση μοτίβων που διαμορφώνουν την εικονική σκηνή ψυχαγωγίας το 2024. Επίσης, θα κοινοποιήσουμε τα ισχύοντα μοτίβα ώστε να υπολογίζεται με την παρουσίαση από τη βιομηχανία, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε συγκριτική αξιολόγηση της εικόνας σας.

Οι αγοραστές γνωρίζουν σοβαρά

Μία από τις κορυφαίες δυνάμεις που πρέπει να υπολογίζεται για τα μοτίβα προώθησης περιλαμβάνει μια πολύ γνωστή μοντέρνα έκφραση που ακούνε συνεχώς οι διαφημιστές: την εγκυρότητα. Ωστόσο, η αξιοπιστία δεν επαρκεί για να πάρει την ειδοποίηση του πλήθους, ιδιαίτερα των πιο νεανικών αγοραστών.

Η έκθεσή μας δείχνει ότι μόλις το 35% των αγοραστών της Gen Z κατατάσσουν την πραγματικότητα ως κορυφαία ποιότητα που τους ενδιαφέρει σε σχέση με τα εργοστάσια παραγωγής ισχύος. Ενώ οι πιο καθιερωμένες ηλικίες, καθώς οι πρόσφατοι απόφοιτοι κολεγίου, αναζητούν δυναμικούς που συνδυάζονται με τις δικές τους ιδιότητες, περισσότεροι νέοι αγοραστές το γνωρίζουν σοβαρά. Είναι προσεκτικά αιχμηρά, εντοπίζουν αυθεντικές υποστηρίξεις και οργανώσεις αρκετά μακριά. Δεν είναι πιστοί στις μάρκες. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, εκτιμούν μεμονωμένες προτάσεις και κινούμενα αντικείμενα από εργοστάσια παραγωγής ισχύος που τους απασχολούν ή τους ιντριγκάρουν.

Οι επιλογές αγοράς αναπτύσσονται

Αποχαιρετιστήρια βιτρίνα και αυτοπροσώπως επίδειξη — η χρησιμότητα των κοινωνικών επιχειρήσεων και οι αγορές εντός εφαρμογής βρίσκονται σε εξέλιξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η υπολογίσιμη με την προβολή έχει αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζουμε. Σύμφωνα με την Αναφορά Προώθησης του Powerhouse, σχεδόν το 50% όλων των αγοραστών (49%), πραγματοποιούν αγορές μία φορά το μήνα λόγω του αναγκασμού που πρέπει να υπολογίζονται με δημοσιεύσεις.

Περιεχόμενο όπως λήψεις, GRWM και ζωντανές έρευνες, δίνουν στους αγοραστές την ευκαιρία να μάθουν και να συμμετάσχουν σε τοπικές περιοχές, ενώ εξετάζουν τα είδη ή τις διοικήσεις που οι νούμερο ένα δυναμικοί τους είναι τρελό. Σχεδόν το 50% των αγοραστών εμπιστεύεται τις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος όσο κι αν ολοκλήρωσαν ένα εξάμηνο πριν, και ένα άλλο 30% τις εμπιστεύεται πολύ περισσότερο.

Οι εταιρείες παραγωγής ισχύος και οι επωνυμίες αναζητούν πιο γειωμένες, μακρινές συσχετίσεις

Οι εταιρείες παραγωγής ενέργειας καταλαβαίνουν την επίδρασή τους στον τρόπο ζωής της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και αγοράζουν επιλογές. Θα προτιμούσαν να μην συνεργαστούν απλώς με οποιαδήποτε μάρκα. Οι δυνάμεις που πρέπει να υπολογίσουμε τείνουν προς την οργάνωσή τους και χρησιμοποιούν την περίσκεψη ενώ εξετάζουν τις συσχετίσεις νέων σημάτων ισχύος.

Οι πληροφορίες της αναφοράς προώθησης του Powerhouse δείχνουν ότι ένα μεγαλύτερο μέρος (93%) συμφωνεί ότι σκέφτεται τη φύση της τρέχουσας κοινωνικής ουσίας μιας επωνυμίας ενώ αποφασίζει εάν χρειάζεται να συνεργαστεί, ακολουθούμενο από το 63% που εργάζεται με επωνυμίες με μεταδιδόμενες αξίες και το 59% που εργάζεται σε συνεργάζεται με χαρακτηρισμένα σχέδια δαπανών και δομές δόσεων.

Οι επωνυμίες που χρησιμοποιούν τη δύναμη B2C και B2B που πρέπει να υπολογίζεται με την επίδειξη επωφελούνται από σοβαρούς τομείς δύναμης για τις συνδέσεις από τις ονομασίες παραγωγής ισχύος, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίζουν φυσικά δίκτυα, να έρχονται σε επαφή με νέα πλήθη και να χτίζουν προσοχή και εμπιστοσύνη στην επωνυμία.

Εξειδικευμένα μοτίβα προώθησης εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζουν να αναπτύσσονται

Ένας μεγάλος αριθμός πιστών δεν συγκρίνεται με μια γόνιμη μονάδα παραγωγής ισχύος που προωθεί προσπάθεια ή δισκογραφικές συμφωνίες. Μινιατούρες και νανοηλεκτρικές μονάδες με σταθερούς ακόλουθους μπορούν να πείσουν και να διοχετεύσουν τους αγοραστές σε όλο το εγχείρημα των αγοραστών.

Οι πληροφορίες του Fledgling αντικατοπτρίζουν αυτό το μοτίβο προώθησης του δυναμικού. Η μελέτη μας για την έκθεση Powerhouse του 1ου τριμήνου 2024 έδειξε ότι το 40% των αγοραστών δηλώνουν ότι τους αρέσει να συνεργάζονται με μινιατούρες και νανοηλεκτρικές μονάδες. Οι Powerhouses είναι ειδικοί στην ειδικότητά τους ή στον κλάδο τους, γεγονός που τους καθιστά πρωταρχικούς συνεργάτες για κάθετους επιχειρηματικούς τομείς όπως η προηγμένη εκπαίδευση ή οι ιατρικές υπηρεσίες.

Η ποικιλία και η απεικόνιση είναι υψηλότερη προτεραιότητα από οποιαδήποτε άλλη φορά στην πρόσφατη μνήμη

Η ποικιλία της μάρκας στην εικονική ψυχαγωγία είναι αδιαμφισβήτητη. Οι σημερινές κορυφαίες δυνάμεις είναι διαφορετικές, προέρχονται από πάρα πολλά ιδρύματα, κοινωνίες και προσωπικότητες. Οι αγοραστές, οι δημιουργοί περιεχομένου και οι δυνάμεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη παρατηρούν πώς οι επωνυμίες προσεγγίζουν την ποικιλία και την απεικόνιση. Περισσότερες νεανικές ηλικίες παρατηρούν ολοκληρωμένη προώθηση ενώ σκέφτονται την επόμενη αγορά τους. Σε μια έκθεση της Deloitte, οι ερωτηθέντες ηλικίας 18-25 ετών έλαβαν πιο αξιοσημείωτη ειδοποίηση για την προώθηση του εκπροσώπου την ώρα της προμήθειας.

Επιπλέον, τα δίκτυα δίνουν προσοχή όταν σηματοδοτούν απλώς διαφορετικές φωνές κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων κοινωνικής κληρονομιάς ή χαρακτήρων όπως ο Μήνας Υπερηφάνειας. Όντας όλα τα πράγματα ίσα, θέλετε να ενοποιήσετε τη ΔΕΗ όλο το χρόνο για να εκθέσετε τις προσπάθειές της δεν εδραιώνονται σε επιτελεστική συμμαχία ή ακτιβισμό. Οι επωνυμίες πρέπει επίσης να εξετάσουν πώς πρέπει να σέβονται τον Μήνα Κληρονομιάς της Αμερικής του Ασιατικού Ειρηνικού, τον Μήνα Σκοτεινής Ιστορίας, τον Μήνα Δημόσιας Ισπανικής κληρονομιάς και άλλα επιτεύγματα προγραμματισμού που είναι απαραίτητα για τα υποεκπροσωπούμενα δίκτυα για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη τεχνική. Οι επωνυμίες που είναι σκόπιμες ενώ συνεργάζονται με τους ισχυρούς σταθμούς θα αντηχούν με διαφορετικά πλήθη.

Διαφημιστικά μοτίβα Powerhouse σε όλες τις επιχειρήσεις

Δεν είναι απροσδόκητο ότι τα μοτίβα προώθησης των εργοστασίων παραγωγής ενέργειας έχουν προχωρήσει σε τομείς και άτυπους οργανισμούς. Κάθε τομέας έχει τα προτερήματά του και τις δυσκολίες του. Οι επωνυμίες σε θέματα ευεξίας, αριστείας και σχεδίασης έχουν οδηγήσει στη χρέωση μέσω της διαδικτυακής ψυχαγωγίας για βόρεια από 10 χρόνια, ενώ διαφορετικοί τομείς όπως η προηγμένη εκπαίδευση δοκιμάζονται ακόμη.

Θα πρέπει να διερευνήσουμε ένα μέρος των κορυφαίων μοτίβων που ισχύουν για να υπολογίζεται με την προώθηση σε όλες τις επιχειρήσεις, υπό το φως των πληροφοριών από την Έκθεση 2024 Powerhouse Showcasing Benchmarks Benchmarks. Οι πληροφορίες συγκριτικής αξιολόγησης ελήφθησαν από το Tagger από το Fledgling Social, εξετάζοντας αναρτήσεις από περισσότερα από 10 εκατομμύρια επαληθευμένα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης από Facebook, Instagram, TikTok, Jerk, X (παλαιότερα γνωστό Twitter) και YouTube μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2023 και 31 Δεκεμβρίου 2023 .

Ένα infographic από την Έκθεση 2024 Powerhouse Promoting Benchmarks Benchmarks που δείχνει την πιο αγαπημένη δύναμη των αγοραστών να υπολογίζεται με την προβολή σημείων ανά τμήμα. Το φαγητό και το ποτό, η μεγαλοπρέπεια, ο σχεδιασμός, η μουσική και το Do-It-Yourself/creating είναι τα πιο γνωστά σημεία στους αγοραστές.

Μοτίβα τροφοδοσίας και ποτών

Το φαγητό και το αναψυκτικό είναι μια κορυφαία δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται με την κατηγορία περιεχομένου σε όλους τους αγοραστές. Οι αγοραστές εκτιμούν τις αναρτήσεις που περιλαμβάνουν #αισθητικές φωτογραφίες από δείπνα, χειροποίητες λιχουδιές, συνταγές mocktail, έρευνες για φαγητό και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το τυπικό ποσοστό δέσμευσης είναι 1,19%, με το Instagram και το TikTok να έχουν τα πιο αυξημένα ποσοστά δέσμευσης.

Η Nutella συνεργάζεται σταθερά με εταιρείες παραγωγής και παραγωγής τροφίμων για να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα συμμετέχουν στο άλειμμα φουντουκιού. Για παράδειγμα, για την κοινή προσπάθεια της Nutella με την Krusteaz, οι Dashley μοιράστηκαν μια συνταγή για ζεστά κέικ για την Ημέρα της Μητέρας:

Μια υποστηριζόμενη ανάρτηση από τους Dashleys για τη συνεργασία εικόνας της Nutella με την Krusteaz. Η οικογένεια μοιράζεται μια συνταγή για flapjacks για τη γιορτή της μητέρας χρησιμοποιώντας τα δύο αντικείμενα.

Βασικό σημαντικό σημείο: Το φαγητό είναι μια ευρέως διαδεδομένη γλώσσα. Οι επωνυμίες του κλάδου επωφελούνται από το να προσελκύουν και να αναπαράγουν τις εστίες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με χαρούμενους προορισμούς φαγητού που μπορούν να παρουσιάζουν το φαγητό ή τα αναψυκτικά τους με άλλο τρόπο σε συνδυασμό με οικογενειακές συναντήσεις.

Μοτίβα μεγαλοπρέπειας

Το Excellence είναι η δεύτερη πιο γνωστή ταξινόμηση θεμάτων σε όλους τους αγοραστές. Είναι επίσης μια κορυφαία κατηγορία για κυρίες όλων των ηλικιών. Η επιχείρηση μεγαλοπρέπειας βρίσκεται στην αιχμή της εικονικής ψυχαγωγίας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και οι πελάτες μένουν πεινασμένοι για εκπαιδευτικές ασκήσεις, νέα αίσθηση και όρεξη. Το 2023, υπήρχαν 25,8 εκατομμύρια θέσεις υπεροχής που είχαν τυπικό ρυθμό δέσμευσης 1,95%. Οι TikTok και Instagram ήταν οι πιο διάσημοι οργανισμοί.

Η Fenty Excellence ήταν μια από τις πιο διάσημες επωνυμίες μεγαλοπρέπειας που αναφέρθηκαν από τους ισχυρούς οίκους το 2023. Η επωνυμία magnificence αναδεικνύει περιεχόμενο από δυνάμεις που πρέπει να υπολογίζονται που αισθάνονται αληθινά για το στυλ και τον χαρακτήρα τους. Για παράδειγμα, για να προωθήσει μια άλλη εγκατάσταση, η επωνυμία έδειξε στην ισχυρή Monet McMichael το αντικείμενο στο πάρτι αποστολής Delicate Lit Radiant Establishment. Η McMichael είναι γνωστή για το εξαιρετικό στυλ της που αλλάζει και το άψογο δέρμα της, οπότε αντηχεί το να την χρησιμοποιεί σε μια περίσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *