Η δημιουργία κορυφαίου περιεχομένου στο Instagram μπορεί να είναι κουραστική και σοβαρή. Ωστόσο, υπάρχει μια μέθοδος για να προσελκύσετε το πλήθος σας χωρίς να συλλάβετε ένα ατελείωτο χρονοδιάγραμμα μοναδικών αναρτήσεων. Η αναδημοσίευση ιστοριών, φωτογραφιών και ηχογραφήσεων από τους πελάτες σας και διαφορετικών αρχείων είναι μια απίστευτη μέθοδος για να βοηθήσετε τη δέσμευσή σας και να γίνετε ακόλουθοί σας χωρίς να ικανοποιείτε κάθε φορά νέους.

Το Instagram το λαμβάνει πλήρως υπόψη αυτό – η νέα του χρησιμότητα πολλαπλών αναρτήσεων, η εφαρμογή Instagram έχει φέρει την αναδημοσίευση στο μπροστινό μέρος του εγκεφάλου των πελατών, προκαλώντας περισσότερη συνεργασία και μια πιο εκτεταμένη ποικιλία περιεχομένου. Στην πραγματικότητα, η δέσμευση αυξάνεται κατά 28% όταν οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν με έναν συνδυασμό περιεχομένου που παράγεται από τον πελάτη (UGC) και μηνυμάτων επωνυμίας.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μερικά όρια και κανόνες σχετικά με την αναδημοσίευση στην εφαρμογή Instagram. Είναι απαραίτητο να χτυπήσετε το καρφί στο κεφάλι, ώστε να μην κόψετε κανένα δεσμό ή να αγνοήσετε τυχόν νομιμότητα.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τη νόμιμη αναδημοσίευση περιεχομένου που παράγεται από τον πελάτη στο Instagram

Η μεγαλύτερη ανησυχία κατά την αναδημοσίευση ξένης ουσίας για τη δική σας είναι να γνωρίζετε πώς να λαμβάνετε τη συγκατάθεση και να πιστώνετε με ακρίβεια τον δημιουργό. Οι Κανόνες της ομάδας Άνθρωποι του Instagram λένε ότι πρέπει απλώς να κοινοποιείτε περιεχόμενο που έχετε επιλέξει ή να διατηρείτε την επιλογή κοινής χρήσης, και αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να ζητάτε εξουσιοδότηση σε περίπτωση που η ουσία δεν εμπίπτει σε αυτές τις δύο ενότητες. Για να προσπαθήσετε να μην παραβιάσετε αυτές τις οδηγίες και να μην έχετε την επιλογή να φτάσετε σε πελάτες του Instagram, δώστε νόμιμα εύσημα με τον υπότιτλό σας και επισημάνετε τον πρώτο δημιουργό στις αναρτήσεις ή τις ιστορίες Instagram.

Στην περίπτωση που δίνετε τη δυνατότητα στο πλήθος σας να μοιραστεί την ουσία του με ένα σημειωμένο hashtag, όπως κάνει το Sta Travel, εξακολουθεί να είναι καλή πρακτική να ζητάτε τη συγκατάθεσή σας προτού συνεχίσετε και αναδημοσιεύσετε την ουσία στο δικό σας Instagram Story.

Πότε να αναδημοσιεύσετε μια ιστορία και να προσφέρετε ένα δώρο Instagram από τη ροή των Ιστοριών Instagram

Ο χρονισμός είναι το παν και η επιλογή των σωστών δώρων για κοινή χρήση είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας διαδικασίας αναδημοσίευσης που προκύπτει από τα αποτελέσματα. Ακολουθούν μερικά γεγονότα για τα οποία θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να μοιραστείτε μια ανάρτηση ροής στο Instagram Story σας ή να αναδημοσιεύσετε μια ιστορία από άλλη εγγραφή:

  • Στο σημείο που έχετε ενώσει τις δυνάμεις σας με μια δύναμη του Instagram και πρέπει να μοιραστείτε τη δημοσίευσή τους στην ιστορία σας
    Στο σημείο που πρέπει να μοιραστείτε μια ανάρτηση από άλλη μάρκα που θα μπορούσε να αντηχήσει στο πλήθος σας
    Στο σημείο που πρέπει να προωθήσετε μια άλλη post feed (αυτή είναι μια αξιοπρεπής ευκαιρία να φτάσετε σε πολύ περισσότερους υποστηρικτές, καθώς πολλά άτομα προτιμούν να βλέπουν ιστορίες πρώτα και μετά να κοιτάζουν τη ροή τους)
    Στο σημείο που ένας πελάτης έχει δημιουργήσει ένα κομμάτι UGC, ανεξάρτητα από το αν σας έχει επισημάνει

Οδηγίες για να αναδημοσιεύσετε μια ιστορία στο Instagram όταν δεν έχετε επισημάνει

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Instagram, είναι σημαντικό να λάβετε σύνθεση ή προφορική εξουσιοδότηση για να μοιραστείτε πρώτα την ανάρτηση. Χρησιμοποιήστε το παραπάνω παράδειγμα μηνύματος για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε όλα τα σωστά δεδομένα από τους πελάτες. Όποτε έχετε συναίνεση, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αναδημοσιεύσετε μια ιστορία:

Εγγράψτε την οθόνη χρησιμοποιώντας την επισήμανση της οθόνης εγγραφής του τηλεφώνου σας και μεταφέρετε την εγγραφή στην ιστορία σας
Εγγράψτε ή καταγράψτε την οθόνη χρησιμοποιώντας την οθόνη εγγραφής του τηλεφώνου σας ή το στοιχείο λήψης οθόνης και προγραμματίστε την με ένα όργανο ψυχαγωγίας που βασίζεται στο web
Χρησιμοποιήστε μια εξωτερική εφαρμογή όπως το Repost It

Οδηγίες για την αναδημοσίευση μιας φωτογραφίας ή μιας ανάρτησης βίντεο στο Instagram ως ιστορία

Δεν είναι τόσο ζωτικής σημασίας να λαμβάνετε συναίνεση όταν μοιράζεστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο ροής στο Instagram Story σας, με το σκεπτικό ότι η σκηνή, κατά συνέπεια, χαρακτηρίζει τον πρώτο δημιουργό.

Στο σημείο που βρίσκετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Instagram που πιστεύετε ότι το πλήθος σας θα εκτιμούσε, κάντε τα συνοδευτικά βήματα:

Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσφορά” (που φαίνεται να είναι ένα μικρό χάρτινο επίπεδο) κάτω από τη φωτογραφία ή το βίντεο
Αλλάξτε την ιστορία σας για να ενσωματώσετε τυχόν πρόσθετα κείμενα, GIF ή emoticon
Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στην ιστορία”

Οδηγίες βήμα προς βήμα για να αναδημοσιεύσετε Reels στα Instagram Stories

Τα Reels του Instagram είναι μεγάλη επιτυχία στους πελάτες, επιτρέποντάς τους να βρίσκουν νέες επωνυμίες και αρχεία απευθείας από τη σελίδα Investigate. Για να το μεταδώσετε στο πλήθος σας, απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω μέσα για να μοιραστείτε μια ανάρτηση ροής ή ένα βίντεο στην ιστορία σας.

οδηγίες βήμα προς βήμα για την αναδημοσίευση-α-ιστορία-διαδικασία-3

Επιπλέον συμβουλές: πώς να δημιουργήσετε δέσμευση με τις αναδημοσιεύσεις του Instagram Story
Είστε έτοιμοι να ενσωματώσετε αναδημοσιεύσεις Instagram Story στην τεχνική εικονικής ψυχαγωγίας σας; Ακολουθούν μερικές κορυφαίες συμβουλές που πρέπει να θυμάστε για να διασφαλίσετε ότι αξιοποιείτε την αναδημοσίευση περιεχομένου.

Αποκτήστε την καλύτερη ποιότητα εικόνας
Επιμέλεια περιεχομένου που παράγεται από πελάτες
Αναγνωρίστε λογαριασμούς που σας έχουν αναφέρει
Προσθέστε τη σφραγίδα σας σε αναδημοσιευμένες ιστορίες
Δημιουργήστε λειτουργίες των αναδημοσιεύσεών σας

Αποκτήστε την καλύτερη ποιότητα εικόνας

Η αναδημοσίευση περιεχομένου μπορεί συχνά να έχει ως αποτέλεσμα την ποιότητα της εικόνας κάτω από την παραδεισένια κατάσταση – ιδιαίτερα στην περίπτωση που τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης ή εγγράφετε στην οθόνη τα δώρα που χρειάζεστε κατά την αναδημοσίευση. Υποθέτοντας ότι παρατηρείτε ότι η ποιότητα είναι ανθεκτική, κάντε μια μαχαιριά αναφέροντας τα πρώτα έγγραφα από τον κατασκευαστή. Αυτό λειτουργεί αξιοθαύμαστα αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για κάποιον με τον οποίο έχετε συνεργαστεί ή συνεργαστεί στο παρελθόν.

Επιμέλεια περιεχομένου που παράγεται από τον πελάτη

Υπάρχουν τόσοι αμέτρητοι υπέροχοι κατασκευαστές ουσιών εκεί έξω που πιθανότατα δημοσιεύουν σχετικά με την εικόνα σας. Τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες τους φαίνονται ικανές, καθώς τις παίρνουν από εκπληκτικά σημεία και τις επισκευάζουν με κανάλια όπως οι δραστηριότητες του Instagram Photoshop. Αυτός είναι ο λόγος που η αφθονία περιεχομένου που δημιουργείται από τον πελάτη για να πατήσετε μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε τις τρύπες όταν τα δικά σας επίπεδα δημιουργίας είναι χαμηλά. Επιμέλεια αναρτήσεων που έγιναν από τον πελάτη από:

Χρησιμοποιώντας ένα hashtag
Η δημιουργία μιας ταξινόμησης στα Αποθηκευμένα παρουσιάζει τη δική σας βιβλιοθήκη περιεχομένου UGC
Πασπαλίζοντας το UGC στη μέση μεταξύ περιεχομένου επωνυμίας

Κάντε τις αναδημοσιεύσεις του Instagram Story ένα κομμάτι της τεχνικής εικονικής ψυχαγωγίας σας

Η αναδημοσίευση στο Instagram Story είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να επεκτείνετε τους ακόλουθούς σας, να μοιράζεστε περιεχόμενο που δημιουργείται από πελάτες και να αυξήσετε τη δέσμευσή σας στο Instagram. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να φροντίζετε τις επιχειρήσεις. Προσφέρετε πίστωση όπου υπάρχει τουλάχιστον κάποιο σεβασμό και βεβαιωθείτε ότι ζητάτε εξουσιοδότηση, υποθέτοντας ότι το θέλετε πραγματικά πριν προσφέρετε στο Instagram Story σας.

Σε κάθε περίπτωση, αποκτήστε φαντασία!

Επιμελήστε το περιεχόμενο που παράγεται από τον πελάτη, προσθέστε τη δική σας σφραγίδα στις αναδημοσιεύσεις σας με αυτοκόλλητο, κείμενο και GIF και δημιουργήστε λειτουργίες ιστορίας για να αποθεώσετε το κοινόχρηστο περιεχόμενο στο προφίλ σας.

Χρησιμοποιήστε την ατζέντα ανασκόπησης του Instagram για να ανακαλύψετε τον εξορθολογισμό των εκπληκτικών ανοιχτών θυρών στο προφίλ σας και να εντοπίσετε τους πιο ιδανικούς τρόπους για να ενοποιήσετε τις αναδημοσιεύσεις στην τεχνική ψυχαγωγίας που βασίζεται στον ιστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *