Η απόκτηση μετρητών από την παρακολούθηση ηχογραφήσεων είναι πολύ πιο απλή από ό,τι θα μπορούσατε να υποψιαστείτε. Καθώς πιθανώς παρακολουθείτε ταινίες και προωθητικές ενέργειες στο διαδίκτυο στον επιπλέον χρόνο σας από τώρα, είναι μια ιδιαίτερα βασική μέθοδος για να φέρετε επιπλέον μετρητά. Επιπλέον, η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας που σχετίζεται με βίντεο θα μπορούσε να υποστηρίξει το βιογραφικό σας. Έτσι, σε περίπτωση που περιμένετε να βρείτε μια νέα σειρά εργασίας στον κινηματογράφο, την τηλεόραση ή τα ηλεκτρονικά μέσα, είναι υπέροχο. Υπάρχουν σωροί τρόποι παρακολούθησης ηχογραφήσεων με μετρητά, και εδώ θα δούμε τις πιο ιδανικές επιλογές.

Παρακολουθήστε ηχογραφήσεις για μετρητά στο Swagbucks

Η Swagbucks συνήθιζε να έχει ένα «Ρολόι» που σας πλήρωνε για να παρακολουθείτε ηχογραφήσεις. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν είναι προσβάσιμη στην εφαρμογή – ωστόσο υπάρχουν διαφορετικές επιλογές.

Μπορείτε να εστιάσετε στην εφαρμογή κάνοντας μια σειρά από γρήγορες και απλές εργασίες, μερικές από τις οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν παρακολούθηση ηχογραφήσεων. Για παράδειγμα, είδαμε πρόσφατα μια πρόταση στο Swagbucks που σας επιτρέπει να αποκτήσετε 159 SB για την εισαγωγή και το άνοιγμα του TikTok (μέσω του RevU).

Μπορείτε επίσης να φέρετε μετρητά μέσω του ιστού στο Swagbucks, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, σε αντίθεση με την απλή αναζήτηση ηχογραφήσεων στο YouTube, θα μπορούσατε μάλλον να κοιτάξετε μέσα από την εφαρμογή Swagbucks.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε παρόμοιες ηχογραφήσεις που θα είχατε σε κάθε περίπτωση, ωστόσο να λάβετε αποζημίωση για αυτό. Εναλλακτικοί τρόποι προμήθειας επικεντρώνονται στα Swagbucks που ενσωματώνουν την αναστάτωση και την πραγματοποίηση κριτικών που βασίζονται στο Διαδίκτυο επί πληρωμή.

Φέρτε σε μετρητά εγγραφές παρακολούθησης σε λίρες εισερχομένων

Το InboxPounds σάς επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα για βασικές εργασίες, όπως η παρακολούθηση ηχογραφήσεων και η λήψη επισκόπησης. Πιθανότατα δεν θα φέρετε μεγάλα μετρητά εδώ, ωστόσο όσο περισσότερες εργασίες κάνετε μετά την παρακολούθηση ηχογραφήσεων, τόσο περισσότερα μετρητά μπορείτε να κάνετε. Σε κάθε περίπτωση, η ανάγνωση των μηνυμάτων ρυθμίσεων του InboxPounds ή η περιήγηση στον Ιστό στη σελίδα αναζήτησης τους, μπορεί να σας αποφέρει χρήματα.

Κατά τη διερεύνηση του InboxPounds, είδαμε μια δέσμευση που σας πλήρωσε 1,50 £ για να συνεχίσετε μια δωρεάν προκαταρκτική για το Paramount+ και το Prime Video (νέοι πελάτες όπως λέγαμε). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταδώσετε κορυφαίες ταινίες και εκπομπές δωρεάν – και να φέρνετε μετρητά όλη την ώρα. Η φαντασίωση.

Παρακολουθήστε διαφημίσεις βίντεο στο WeAre8 για κέρδος ή ευγενή σκοπό

Αναμένετε να παρακολουθήσετε προσφορές με μετρητά και να έχετε ένα ευεργετικό αποτέλεσμα; Το WeAre8 θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή για εσάς. Όπως κάποιες άλλες σε αυτήν την σύνοψη, το WeAre8 είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα από την παρακολούθηση ηχογραφήσεων. Όπως και να έχει, έχει μια μικρή διάκριση. Εκτός από το να φέρνετε μετρητά για να υποστηρίξετε το τραπεζικό σας υπόλοιπο, έχετε επιπλέον την ευκαιρία να συμβάλετε σε καλό σκοπό.

Είναι μια εικονική εφαρμογή ψυχαγωγίας με φιλικές και οικολογικές μάρκες που σας πληρώνει για να παρακολουθείτε ηχογραφήσεις.

Στο σημείο που επιχειρήσαμε και δοκιμάσαμε το WeAre8, μια από τις προσφορές που είδαμε ήταν του McCain. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνουμε ήταν να παρακολουθήσουμε ένα σύντομο κούμπωμα και να απαντήσουμε σε μερικές πολλές ερωτήσεις αποφάσεων για να προμηθευτούμε 8p.

Αυτό πιθανότατα δεν θα φανεί πολύ, ωστόσο είναι μια διαφήμιση που θα είχαμε δει επίσης στην τηλεόραση, οπότε για να λάβουμε αποζημίωση για να την παρακολουθήσουμε ήταν τέλεια. Για να γλυκάνετε ακόμη περισσότερο τη συμφωνία, όταν λαμβάνετε αποζημίωση για να παρακολουθήσετε προσφορές στο WeAre8, γίνεται επίσης ένα δώρο για καλό σκοπό.

Δείτε διαφημίσεις, τηλεοπτικά τρέιλερ και κάτι άλλο για μετρητά στο Slicethepie

Το Slicethepie είναι ένας ιστότοπος ερευνών που σας επιτρέπει να προμηθεύεστε εστίες για να κάνετε σωρεία θελημάτων όπως η παρακολούθηση συναρπαστικών ηχογραφήσεων, η προσοχή στη μουσική και η απάντηση σε ερωτήσεις επισκόπησης. Οι ηχογραφήσεις μπορούν να ενσωματώνουν διαφημίσεις και κουμπώματα, για παράδειγμα, τρέιλερ για ταινίες και Προγράμματα.

Η βασική ανάληψη είναι $10 (περίπου £8) η οποία καταβάλλεται στον λογαριασμό σας στο PayPal. Καθώς διαβάζουν κάθε μία από τις έρευνες πριν από την πραγματοποίηση δόσεων, θα πρέπει να περιμένετε έως και πέντε εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθεί η πρόσκληση ανάληψης.

Θεωρήσαμε τις πληρωμές ως μικροσκοπικές ανά αποστολή και δεν είναι γενικά επιλογή να ερευνούμε τις ηχογραφήσεις με μετρητά (παρά το γεγονός ότι οι έλεγχοι μουσικής και σχεδιασμού μπορεί να είναι προσβάσιμοι). Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, αυτός ο ιστότοπος πιθανότατα δεν είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να λάβετε αποζημίωση για την παρακολούθηση εγγραφών.

Όπως και να έχει, είναι επιλογή. Επιπλέον, έχουμε εντοπίσει ότι, σε κάθε περίπτωση, όταν ακατάλληλοι για ηχογραφήσεις ερευνών στο Slicethepie, βρήκαμε νέα μουσική που αγαπήσαμε, οπότε δεν φαινόταν σαν μια συνολική άσκηση στη ματαιότητα.

Φέρτε μετρητά ηχογραφήσεις παρακολούθησης στο PrizeRebel

Το PrizeRebel είναι ένας ακόμη ιστότοπος που πρέπει να εξετάσετε. Σε περίπτωση που κατευθυνθείτε στο τμήμα “Τοίχοι Προσφορών” του ιστότοπού τους, θα δείτε μια κατηγορία μηδενισμένη στις εγγραφές. Όπως και να έχει, παρά το γεγονός ότι είναι εφικτό να παρακολουθήσετε ηχογραφήσεις στο PrizeRebel, θα μπορούσατε πραγματικά να το βρείτε καλύτερα για κριτικές που βασίζονται στο διαδίκτυο επί πληρωμή.

Υπάρχουν επιπλέον τρόποι για να βοηθήσετε το εισόδημά σας. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που αναφέρετε συντρόφους στον ιστότοπο, μπορείτε να προμηθευτείτε μια ανταμοιβή 15% υπό το πρίσμα του κέρδους τους. Επίσης, στις σελίδες ψυχαγωγίας του PrizeRebel που βασίζονται στον ιστό, μοιράζονται συχνά εκπληκτικές ευκαιρίες για επιπλέον εστίαση, γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές.

Μπορείτε να ζητήσετε τα μετρητά που έχετε φέρει μέσω του ιστότοπου ως μετρητά PayPal ή ως δωροεπιταγές. Κατά την ανάληψη των μετρητών μέσω του PayPal, υπάρχει μια βασική πληρωμή 5 $ (περίπου 4 £).

Συνθέστε λεζάντες για ταινίες ως σύμβουλος μέσω του Fiverr

Για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες στο βιογραφικό σας (και να φέρετε μετρητά όλη την ώρα), θα μπορούσατε να αρχίσετε να συνθέτετε υπότιτλους για ηλεκτρονικές ηχογραφήσεις ως σύμβουλος. Οι υπότιτλοι και οι δίσκοι μπορεί να είναι εξαιρετικά κουραστικό να συνθέσετε. Έτσι, για εξοικονόμηση χρόνου, μερικοί κατασκευαστές ουσιών απασχολούν ειδικούς για να συνθέσουν τους υπότιτλους βίντεο για αυτούς.

Σε τοπικές ρυθμίσεις όπως το Fiverr, μπορείτε να βρείτε ειδικούς που προτείνουν να συνθέσουν υπότιτλους βίντεο έναντι εξόδων. Για να μάθετε σχετικά με το κόστος, εξετάστε τι χρεώνουν διαφορετικοί ειδικοί για συγκρίσιμες διοικήσεις. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, δημοσιεύστε τα ποσοστά που πιστεύετε ότι είναι δίκαια, όσο βαρετά. Κατά κανόνα, έχουμε δει μερικούς συμβούλους στο Fiverr να ξεκινούν τις τιμές τους από περίπου 5 £ για να συνθέτουν υπότιτλους.

Συμπέρασμα

Είναι μια βασική και ανοιχτή πηγή πληρωμής που βασίζεται στον ιστό για να παρακολουθήσετε βίντεο και να φέρετε μετρητά. Σε κάθε περίπτωση, είναι ζωτικής σημασίας για την εξάσκηση σε εγρήγορση και απλώς εμπιστεύεστε τα αξιοσέβαστα στάδια, καθώς ο Ιστός φιλοξενεί επίσης ψεύτικους προορισμούς. Η σύνοψη που δόθηκε παραπάνω συμπληρώνεται ως ένα αξιόπιστο αρχικό στάδιο για όσους σκέφτονται τρόπους παρακολούθησης βίντεο και άντλησης μετρητών.

Γίνετε προϊόν διαδικτυακών σταδίων που υπόσχονται εισόδημα χωρίς δουλειά για την παρακολούθηση ηχογραφήσεων. Πολλές από αυτές τις προσφορές είναι κόλπα που προορίζονται να λάβουν τα δικά σας δεδομένα ή μετρητά. Κάνετε συνεχώς εντατική εξερεύνηση για την αυθεντικότητα του ιστότοπου πριν δώσετε προσωπικά δεδομένα ή λεπτές δόσεις. Λάβετε υπόψη σας, στην περίπτωση που ακούγεται μη ρεαλιστικό, πιθανότατα είναι. Παραμείνετε προσεκτικοί και προστατέψτε τον εαυτό σας από πιθανό εκβιασμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *