Η προώθηση είναι θεμελιώδης για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται να πετύχει. Είναι η μέθοδος που εμπλέκεται με τη δημιουργία, τη μετάδοση, τη μεταφορά και την εμπορία συνεισφορών που έχουν κίνητρο για τους πελάτες, τους πελάτες, τους συνεργούς και την κοινωνία γενικότερα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι διαφήμισης της επιχείρησής σας. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για εσάς θα βασιστεί στο οικονομικό σας σχέδιο, την αντικειμενική αγορά σας και τον κλάδο σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες γενικές συμβουλές διαφήμισης που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην ομάδα συμφερόντων σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Κάντε βασικούς τομείς δύναμης 

Η εικόνα σας είναι η προσωπικότητά σας στο εμπορικό κέντρο. Σε χωρίζει από τους αντιπάλους σου. Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα σας είναι κατανοητή, συνοπτική και πρωταρχικής σημασίας. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι ομοιόμορφο σε όλα τα υλικά μάρκετινγκ.

Προωθήστε ένα σχέδιο προβολής

Ένα σχέδιο προβολής είναι ένας οδηγός για τις προωθητικές σας προσπάθειες. Θα πρέπει να περιγράφει τους στόχους, το κοινό-στόχο και τις στρατηγικές μάρκετινγκ. Θα είστε σε θέση να παραμείνετε στην πορεία σας και να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ εάν έχετε καταρτίσει ένα σχέδιο μάρκετινγκ. Διαβάστε επίσης: Το κλειδί για την προώθηση ενός σχεδίου προβολής που θα εκτοξεύσει την επιχείρησή σας στα ύψη

Κατασκευάστε έναν ιστότοπο

Ο ιστότοπός σας είναι η πρόσοψη που αντιμετωπίζει ο ηλεκτρονικός πελάτης. Εκεί οι πιθανοί πελάτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι πολύ προγραμματισμένος, διαφωτιστικός και απλός στην εξερεύνηση.

Αναβαθμίστε τον ιστότοπό σας για ευρετήρια ιστού

Η βελτίωση ιστότοπου (Βελτιστοποίηση Ιστού) είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος αναβάθμισης του ιστότοπού σας με στόχο να τοποθετείται υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων προγράμματος ανίχνευσης ιστού (SERP). Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη φυσική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Χρησιμοποιήστε διαδικτυακή ψυχαγωγία

Η διαδικτυακή ψυχαγωγία είναι μια απίστευτη μέθοδος διασύνδεσης με την αντικειμενική αγορά σας και προώθηση της επιχείρησής σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε δυναμικοί στα στάδια εικονικής ψυχαγωγίας που χρησιμοποιεί η ομάδα συμφερόντων σας. Μοιραστείτε τη ζωγραφική σας ικανοποιημένοι, εκτελέστε προκλήσεις εικονικής ψυχαγωγίας και συνεργαστείτε με τους θιασώτες σας.

Εκτελέστε αμειβόμενες προσπάθειες προώθησης

Οι αμειβόμενες προσπάθειες δημοσιοποίησης μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να επικοινωνήσετε με ένα τεράστιο πλήθος και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Σε κάθε περίπτωση, σημαίνει πολλά να ορίσετε ένα οικονομικό πλάνο και να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας για να διασφαλίσετε ότι αποκομίζετε κέρδη από το εγχείρημά σας.

Πηγαίνετε σε εκθέσεις και περιστάσεις του κλάδου

Η μετάβαση σε εκθέσεις καριέρας και περιστάσεις του κλάδου είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να συναντήσετε αναμενόμενους πελάτες και συνεργούς. Είναι επίσης μια απίστευτη μέθοδος για να μάθετε για νέα πρότυπα και καινοτομίες του κλάδου.

Δίκτυο με διαφορετικούς οργανισμούς

Η οργάνωση με διαφορετικούς οργανισμούς είναι μια εξαιρετική μέθοδος για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και αναφορών. Ασχοληθείτε με την κοντινή σας επιχειρηματική περιοχή και πηγαίνετε σε εκδηλώσεις του κλάδου.

Προσφέρετε προγράμματα αξιοπιστίας στον πελάτη

Τα προγράμματα αξιοπιστίας πελατών είναι μια απίστευτη μέθοδος για την αμοιβή των πελατών σας για την επιχείρησή τους. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει με την επέκταση των συμφωνιών συντήρησης και ανανέωσης πελατών.

Ασχοληθείτε τοπικά

Η υποστήριξη περιστάσεων της γειτονιάς και η προσφορά σε αξιόλογες αποστολές είναι μια απίστευτη μέθοδος για να επιβραβεύσετε την περιοχή σας και να δημιουργήσετε γενναιοδωρία για την επιχείρησή σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Ιδανική ομάδα συμφερόντων;

Σύμφωνα με το διαδικτυακό μάθημα Computerized Showcasing System, η ομάδα συμφερόντων παραπέμπει στη συγκέντρωση πελατών που αναμφίβολα ενδιαφέρονται για τα αντικείμενα ή τις διοικήσεις σας και που θα πρέπει να είναι το επίκεντρο της προσπάθειας προώθησης σας.

Ενώ μπορείτε να διακρίνετε την ομάδα ενδιαφερόντων σας με περισσότερους από έναν τρόπους, το να το κάνετε αυτό χωρίς πληροφορίες πελατών μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό. Σύμφωνα με μια κριτική του HubSpot, το 82% των διαφημιζόμενων λέει ότι οι κορυφαίες πληροφορίες πελατών είναι απαραίτητες για να επικρατήσουν στις δουλειές τους.

Η Advanced Advertising Procedure προσφέρει τρεις κατηγορίες πληροφοριών πελατών που πρέπει να σκεφτείτε να συγκεντρώσετε: τμήμα, συμπεριφορά πελατών και εμπνεύσεις πελατών.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Αναγνώρισης της Ιδανικής Ομάδας Ενδιαφερόντων ΣΑΣ

Η κατανόηση της κύριας ομάδας συμφερόντων σας είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική προβολή μέσω υπολογιστή. Εδώ είναι τα κορυφαία πλεονεκτήματα του να ξεχωρίζεις ποιοι είναι οι πελάτες σου και τι χρειάζονται.

Διαίρεση

Η διαίρεση είναι θεμελιώδης για το ηλεκτρονικό σας σχέδιο προβολής. Περιλαμβάνει την ταξινόμηση των αγοραστών με συγκρίσιμες ανάγκες και κλίσεις σε δέσμες που ονομάζονται “ενότητες”, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τους προσφέρετε εξατομικευμένες συναντήσεις.

“Ενώ μπορείτε να επιχειρήσετε να παρουσιάσετε ένα αντικείμενο σε όλους, οι πελάτες έχουν διάφορες ανάγκες και κλίσεις”, λέει ο δάσκαλος του κολεγίου Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ, Sunil Gupta, ο οποίος παρουσιάζει Μεθοδολογία Υπολογιστικής Προώθησης. “Τι αιτήματα για μια συγκέντρωση αγοραστών μπορεί να μην ενδιαφέρουν μια άλλη συγκέντρωση.”

Σκεφτείτε τη διαίρεση της Nike στο πλήθος της, το 40% του οποίου είναι γυναίκες. Για να μεριμνήσει για αυτή τη συγκέντρωση, η Nike εκτελεί πληροφορίες σχετικά με υποστηρίξεις γυναικών ανταγωνιστών, ολοκληρωμένα μοντέλα και όλα τα στοιχεία ευημερίας στις διαφημίσεις της. Ταυτόχρονα, ο οργανισμός συνδέεται αποτελεσματικά με τις άλλες ομάδες συμφερόντων του – άνδρες θιασώτες ευεξίας και ανταγωνιστές νέων (pdf).

Ευκαμψία

Η διάκριση της ομάδας συμφερόντων σας δεν φωτίζει απλώς τα τρέχοντα προγράμματα προβολής. Ομοίως, σας βοηθά να προσαρμόζεστε στις αλλαγές που μπορεί να αντιληφθούν οι πελάτες σας.

Για παράδειγμα, εάν η συντριπτική πλειονότητα των πελατών σας δεν είναι ευαίσθητη στο κόστος, οι αλληλογραφίες σας δεν χρειάζεται να μηδενίζουν το κίνητρο.

Σκεφτείτε την προσαρμοστικότητα του McDonald’s σε συνδυασμό με την αυξημένη ευαισθησία των τιμών κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008. Ενώ πολλοί οργανισμοί μάχονταν καθώς οι πελάτες άρχισαν να χαλαρώνουν, η McDonald’s προσάρμοσε το διαφημιστικό σύστημα ώστε να παρουσιάζει την αξία και τη λογική των συνεισφορών της. Αύξησε τις διαφημίσεις του Μενού Dollar και παρουσίασε γιορτές εκτίμησης και περιορισμένες χρονικές ευκαιρίες μέσω διαδικτυακών σταδίων που χρησιμοποιούνταν γενικά για την ιδανική ομάδα συμφερόντων της.

Σχέσεις με Πελάτες

Οι σχέσεις με τους πελάτες είναι απαραίτητες για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Όπως υποδεικνύεται από μια αναφορά της McKinsey, η λεκτική ανταλλαγή είναι το βασικό στοιχείο πίσω από το 20 έως 50 τοις εκατό όλων των αγοραστικών επιλογών.

Ο οργανισμός ρούχων ευεξίας GymShark είναι ένα παράδειγμα του πώς οι ισχυροί συσχετισμοί με την ομάδα συμφερόντων σας μπορούν να προκαλέσουν επιτεύγματα για μεγάλες αποστάσεις. Παρά τον άγριο διαγωνισμό στην αθλητική αγορά, η GymShark έχει πετύχει συμφωνίες ρεκόρ.

Είναι εμπιστευτικό; σχέσεις με αθλητικούς influencers που φορούν, προωθούν, ακόμη και σχεδιάζουν τις σειρές ρούχων της μάρκας. Μέσω των ενώσεων της, η GymShark τυγχάνει πρακτικής δημοσιότητας από αυτούς που εμπιστεύεται η ομάδα συμφερόντων της.

Παρακολουθήστε την ομάδα ενδιαφερόντων ΣΑΣ

Η επιλογή της σωστής ομάδας συμφερόντων μπορεί να αποφέρει κέρδη για τη μεθοδολογία ηλεκτρονικής προώθησης. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είστε έτοιμοι να φτάσετε στους ιδανικούς πελάτες σας, η δημιουργία μηχανογραφημένων διαφημιστικών ικανοτήτων είναι βασική.

Ίσως η καλύτερη μέθοδος για να το κάνετε αυτό είναι να εγγραφείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα προώθησης, όπως το Computerized Showcasing Technique. Μέσα από γνήσιες αναλύσεις συμφραζομένων, μπορείτε να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε την κύρια ομάδα συμφερόντων σας στο σχέδιο προβολής σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *