Εισαγωγή

Είναι μια συνηθισμένη μέρα στο χώρο εργασίας, και όλα προχωρούν κατά γενική ομολογία όπως αναμενόταν μέχρι να εμφανιστεί μια έκπληξη έκτακτης ανάγκης, η οποία εκτοξεύει τον σύλλογό σας. Από τις απροσδόκητες καταστροφές έως τα φαινόμενα που υπονομεύουν τη φήμη, η εξερεύνηση σε περιόδους βίας μπορεί να είναι συντριπτική για τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους το ίδιο. Όπως και να έχει, μην φοβάστε, γιατί στη μέση της αναταραχής βρίσκεται ένα ενθαρρυντικό σημάδι: βιώσιμη έκτακτη ανάγκη οι τεχνικές των στελεχών.

Σε αυτό το ιστολόγιο, εξετάζουμε τα βασικά μέρη της έκτακτης ανάγκης των στελεχών, προσφέροντας εμπειρίες και εύλογες συμβουλές για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με ευελιξία και αβίαστα. Από τη συγκέντρωση μιας αφοσιωμένης εποπτικής ομάδας έκτακτης ανάγκης μέχρι τη δύναμη της απλής αλληλογραφίας, ανακαλύψτε πώς η προληπτική ετοιμότητα και η οριστική δραστηριότητα μπορούν να μετατρέψουν τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε πολύτιμες ανοιχτές πόρτες για ανάπτυξη και δύναμη.

Fashion a Hearty Εποπτική Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης

Σχεδιάστε μια αφοσιωμένη εποπτική ομάδα έκτακτης ανάγκης που θα περιλαμβάνει άτομα με διαφορετικές δεξιότητες που κατανέμονται σε αλληλογραφίες, νόμιμη διάκριση, ανθρώπινο δυναμικό και καθήκοντα. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει την αλλαγή των γεγονότων και την εκτέλεση της έκτακτης ανάγκης που σχεδιάζουν τα στελέχη, καθώς και να επιδιώξει κρίσιμες επιλογές σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Απευθείας Πρότυπες Αξιολογήσεις Στοιχήματος

Η προληπτική αξιολόγηση τζόγου είναι ζωτικής σημασίας για την αναγνώριση πιθανών κινδύνων και αδυναμιών. Ερευνήστε τακτικά τις εργασίες σας, εντοπίστε πιθανούς κινδύνους και σχεδιάστε εναλλακτικούς τρόπους δράσης για να τους αντιμετωπίσετε. Αυτή η προληπτική θέση μπορεί να εκτρέψει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή να μετριάσει την επίδρασή τους.

 Δημιουργήστε ένα συνοπτικό σύστημα αλληλογραφίας

Η σαφής και κατανοητή αλληλογραφία είναι επείγουσα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Προωθήστε ένα περίγραμμα αλληλογραφίας που απεικονίζει τους εκπροσώπους της ένωσης, τα δεδομένα που θα διαδοθούν και τα κανάλια διασποράς. Αυτό το περίγραμμα θα πρέπει να περιλαμβάνει συμβάσεις για την αντιμετώπιση των αιτημάτων των μέσων ενημέρωσης και την κατευναστική των ανησυχιών του κοινού.

Αγκαλιάστε την ευθύτητα και την αξιοπιστία

Η ευθύτητα και η αξιοπιστία είναι βασικά στοιχεία για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης του κοινού σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Να είστε ειλικρινείς και αληθινοί σχετικά με την περίσταση, ανεξάρτητα από το αν τα νέα είναι ενοχλητικά. Αποφύγετε τα στολίδια ή τα μπερδέματα. Αποδεχτείτε την ευθύνη για τις δραστηριότητές σας και δηλώστε πιστοποιημένη υποχρέωση αλλαγής του ζητήματος.

Δράσε γρήγορα και απαρέγκλιτα

Δεν υπάρχει στιγμή που να αφιερώνετε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αποφύγετε την πρόβλεψη εξελίξεων βελτιώσεων πριν κάνετε μια κίνηση. Συγκεντρώστε αμέσως την εποπτική ομάδα έκτακτης ανάγκης, αξιολογήστε τι συμβαίνει και επινοήστε μια τεχνική αντίδρασης. Η γρήγορη δραστηριότητα υπογραμμίζει τη σειρά της περίστασης και την αποφασιστικότητά σας να επιλύσετε το πρόβλημα.

Μεθοδολογία επιχειρησιακής ευελιξίας

Η επιχειρησιακή ευελιξία απεικονίζει την ικανότητα μιας ένωσης να εργάζεται κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής αναταραχής ή έκτακτης ανάγκης, με αμελητέα επίδραση στους βασικούς επιχειρηματικούς και λειτουργικούς κύκλους. Ενώ κάθε επιχείρηση και ένωση σε όλο τον κόσμο αξιολογεί αυτή τη στιγμή τις επιπτώσεις του Coronavirus στα καθήκοντά της, οι ενώσεις θα πρέπει να διαθέτουν ένα σύστημα επιχειρηματικής ευελιξίας. Μια ισχυρή τεχνική για την αντιμετώπιση των λειτουργικών δυσκολιών που επιφέρει ο κορωνοϊός περιέχει μερικούς κλάδους ευελιξίας, συμπεριλαμβανομένων των Episode The Executs, Crisis The board, Emergency The Executs, Business Progression The executives και IT Fiasco Recuperation:

Επεισόδιο Ο πίνακας: Η επιτάχυνση και τα στελέχη περιστάσεων που πέφτουν εκτός υπαρχόντων κύκλων ή δυνητικά πλαισίων. Ομοίως θεωρούνται από την ένωση ως δικαιολογητικά για έκτακτη διοικητική εκτίμηση.

Κρίση Τα στελέχη: Γρήγορη αντίδραση σε ένα επεισόδιο για την επίβλεψη βασικών χρονικών κινδύνων για τη ζωή και την ευημερία των ανθρώπων, τη διασφάλιση των πόρων που βρίσκονται σε κίνδυνο και τους κινδύνους από πιο εκτεταμένες οικολογικές επιπτώσεις.

Έκτακτη ανάγκη Το διοικητικό συμβούλιο: Ο πίνακας των ζωτικών επιπτώσεων επεισοδίων, όπως ακραίες χρηματικές ατυχίες, βλάβη της φήμης, καθώς και διάσπαση της διαφοράς στην ικανότητα της ένωσης να επιτύχει τους βασικούς της στόχους ή να ικανοποιήσει τον κύριο στόχο της.

Επιχειρηματική συνοχή Τα στελέχη: Ικανότητα του συλλόγου να προχωρά σε διαβίβαση αντικειμένων ή διοικήσεων σε ικανοποιητικά, προκαθορισμένα επίπεδα – παρά τα ενοχλητικά επεισόδια – και να επαναφέρει αυτές τις διοικήσεις σε θέση «το ίδιο παλιό».

IT Fiasco Recuperation/IT Administration Congruity: Αντίδραση και ανάκτηση πλαισίων και πόρων IT από τεράστιες διακοπές ρεύματος, απογοητεύσεις ή κατεστραμμένη βοήθεια.

Ενώ οι παραπάνω κλάδοι είναι ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση των οργανισμών, υπάρχουν βέβαιες βασικές κεντρικές περιοχές τις οποίες το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να λάβει υπόψη κατά την ενθάρρυνση της Μεθοδολογίας Επιχειρηματικής Δύναμης. Η οικοδόμηση μιας επιτυχημένης μεθοδολογίας που θεωρεί ότι ένας συσχετισμός απαντά σε βασικές δυσκολίες μπορεί να είναι θεμελιωδώς απλούστερη αν υποθέσουμε ότι τα συνοδευτικά στοιχεία έχουν δημιουργηθεί και λειτουργούν ως ένα.

Εκπαιδευτείτε για να εντοπίσετε τις ελλείψεις

Ο Larry Robert, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Συνοχής και Διοίκησης Ευκαιριών της Rockland Trust, εστιάζει στη σημασία του να προετοιμαστείτε ρητά για να επιλύσετε τις ελλείψεις στη διευθέτησή σας προτού αναγκαστείτε να το δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια μιας πραγματικής κρίσης. Σε μια διαδικτυακή συζήτηση, ανέφερε ότι «Η καλύτερη ευκαιρία για να σχεδιάσετε μια καταστροφή είναι στο σπίτι, όχι όταν συμβαίνει μια καταστροφή».

Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να επαναλάβετε την αντίδραση έκτακτης ανάγκης σε ένα προστατευμένο κλίμα. Μία από τις απλούστερες, αλλά ακόμα επιτυχημένες, τεχνικές για να το κάνετε αυτό είναι η επιτραπέζια άσκηση. Αυτή είναι μια διαισθητική δραστηριότητα που δοκιμάζει τις στρατηγικές αντίδρασης εμφάνισης μιας ένωσης και αναπαράγεται γύρω από ένα τραπέζι, όπως προτείνει το όνομα, ή σε κάποιον άλλο συνεργατικό χώρο. Αυτές οι πρακτικές προετοιμασίας βοηθούν στην προετοιμασία του βασικού προσωπικού για οποιαδήποτε κρίση, βοηθώντας στην επιθεώρηση στρατηγικών ασφάλειας και ετοιμότητας, εξασκούν σχέδια αντίδρασης σε κρίση και αναπτύσσουν περαιτέρω τις ικανότητες ανάρρωσης σε ένα κλίμα χωρίς τυχερά παιχνίδια.

Ανεξάρτητα από τα επιτραπέζια, θα πρέπει να ενσωματώσετε δραστηριότητες προετοιμασίας σε πραγματικό χρόνο, για παράδειγμα, ασκήσεις πυροσβεστικής, ασκήσεις δυναμικής σκοποβολής ή άλλες που προσφέρουν στους συγγενείς σας την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στη διάταξη, ώστε να είναι αναγνωρίσιμοι, υποθέτοντας ότι οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεται να το εκτελέσουν, στην πραγματικότητα .

Συμμετοχή στη Συνεπή Μάθηση

Κάθε έκτακτη ανάγκη προσφέρει ένα γόνιμο έδαφος για μάθηση και ανάπτυξη. Μετά την έκτακτη ανάγκη, κάντε μια προσεκτική συνέντευξη μετά την επέμβαση για να εντοπίσετε περιοχές όπου η αντίδρασή σας μπορεί να ήταν πιο εγκάρδια. Χρησιμοποιήστε αυτά τα κομμάτια γνώσης για να βελτιώσετε το σχέδιο του διοικητικού συμβουλίου έκτακτης ανάγκης και να προετοιμάσετε την ετοιμότητά σας για μελλοντικές ανάγκες.

Αγκαλιάζοντας αυτά τα επιτακτικά συστήματα έκτακτης ανάγκης, οι οργανισμοί μπορούν να υποστηρίξουν τη δύναμή τους και να εξερευνήσουν τα δεινά με βεβαιότητα. Ο Έλεγχος Έκτακτης Ανάγκης παραμένει στην πρωτοπορία των διευθετήσεων των στελεχών έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας μια εκτεταμένη οργάνωση διοικήσεων για να βοηθήσουν τις ενώσεις στο σχεδιασμό, την αντίδραση και την ανάκαμψη από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον Εμπειρίες για Επιτυχή Έκτακτη Ανάγκη Ο πίνακας

Εξασκήστε τακτικά το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σας μέσω ασκήσεων και αναψυχής για να εγγυηθείτε ότι η ομάδα σας είναι έτοιμη να απαντήσει πραγματικά σε επείγουσες καταστάσεις που μπορούν να πιστοποιηθούν.
Βάλτε πόρους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα στελέχη που προετοιμάζονται για το εργατικό δυναμικό σας για να τους εξοπλίσουν με τις απαραίτητες πληροφορίες και τις ικανότητες για ειδικευμένη φροντίδα έκτακτης ανάγκης.
Προβάλετε προσεκτικά την εικονική ψυχαγωγία και τις πηγές πολυμέσων για να ενημερώνεστε για τους αναμενόμενους κινδύνους και τα προκύπτοντα ζητήματα που επηρεάζουν την επιχείρησή σας.
Αναπτύξτε εγκάρδιες σχέσεις με βασικούς εταίρους, όπως πηγές ειδήσεων, κυβερνητικά γραφεία και συνεργούς του κλάδου. Αυτές οι συνδέσεις μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *