Εισαγωγή

Το Google AdSense είναι μια από τις πιο διάσημες συσκευές προσαρμογής της Google. Επιτρέπει στους διανομείς να φέρουν μετρητά από την ουσία τους εμφανίζοντας αυτόματες διαφημίσεις στους ιστότοπούς τους. Είναι μια δωρεάν σκηνή που διασυνδέει τους ιδιοκτήτες ιστότοπου με τους υποστηρικτές.

Γιατί να επιλέξετε την αυτόματη δημοσιοποίηση με το Setupad Όλα τα πράγματα είναι ίσα;

Το Setupad Prebid Oversee Record είναι μια βοήθεια που αποσκοπεί στη βελτίωση των εσόδων από την προώθηση των διανομέων μέσω της προσφοράς κεφαλίδων, μια καινοτομία που επιτρέπει σε διάφορες συναλλαγές προώθησης να προσφέρονται στο απόθεμα προώθησης ταυτόχρονα πριν από τη λήψη απόφασης σε συμβατικούς διακομιστές προώθησης όπως το Google AdSense.

Αυτή η προσέγγιση αυξάνει τον ανταγωνισμό για το απόθεμα προώθησης, προκαλώντας υψηλότερα έσοδα από προώθηση για τους διανομείς σε αντίθεση με το Google AdSense. Συντονίζοντας την απάντηση του Setupad, οι διανομείς μπορούν να βελτιώσουν την εκτέλεση προσαρμογής τους αποκτώντας άμεση πιστοποίηση για το Google AdX, ένα ανώτερο εμπόριο προώθησης με υψηλό όριο σε τμήμα. Με το Setupad, οι ιστότοποι οποιουδήποτε μεγέθους μπορούν να φτάσουν στην έρευνα για το AdX, δεδομένου ότι έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό αξίας περιεχομένου και πλήθους.

Πώς πραγματικά μαθαίνετε για το AdSense;

Αρχικά, θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google AdSense. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, προσθέστε ένα μικρό κομμάτι κώδικα στον ιστότοπό σας, και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Αργότερα, η Google θα συντονίσει φυσικά τις πιο σημαντικές διαφημίσεις με τον ιστότοπό σας και θα τις εμφανίσει στους πελάτες σας.

Η Google δηλώνει: “Το AdSense λειτουργεί αντιστοιχίζοντας τις προωθήσεις στον ιστότοπό σας εν όψει της ουσίας και των προσκεκλημένων σας. Οι υπεύθυνοι δημοσιογράφων που πρέπει να προωθήσουν τα στοιχεία τους κάνουν και πληρώνουν για τις προσφορές. Εφόσον αυτοί οι υπεύθυνοι δημοσιογράφων ακολουθούν διάφορα κόστη για διάφορες προσφορές, το ποσό που προμηθεύεστε θα αλλάξει.”

Αυτές οι προσφορές προέρχονται από το Google Promotions, το οποίο είναι ένα στάδιο που χρησιμοποιείται από χορηγούς. Για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ποια προώθηση εμφανίζεται στον ιστότοπό σας, το Google AdSense πραγματοποιεί μια ανταλλαγή, όπου κερδίζει ο πιο αυξημένος πλειοδότης μεταξύ των δημοσιογράφων του Google Promotions. Θα φέρνετε μετρητά κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στην προώθησή σας.

Πώς κερδίζουν οι δημοσιογράφοι από το Google AdSense;

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι δημοσιογράφοι επωφελούνται από το Google AdSense υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι η σκηνή σχετίζεται με τις Προσφορές Google, οι οποίες χρησιμοποιούν μια αποζημίωση για κάθε snap μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι ενδεχομένως να πληρώνουν όταν κάποιος πατάει στην προώθησή τους, κάτι που είναι πιο πρακτικό.

Οι ιστότοποι στο Google AdSense απομνημονεύονται για τον Οργανισμό Εμφάνισης Google (GDN). Δεδομένου ότι το GDN αποτελείται από 2 εκατομμύρια ιστότοπους, οι δημοσιογράφοι έχουν μια τεράστια δεξαμενή δυνητικών πελατών που μπορούν να στοχεύσουν.

Επιπλέον, οι φορείς προώθησης μπορούν να στοχεύουν πελάτες υπό το πρίσμα των κλίσεων και των κοινωνικοοικονομικών τους στοιχείων, διασφαλίζοντας ότι μόνο σημαντικά άτομα θα δουν τις διαφημίσεις τους. Οι υπεύθυνοι δημοσιογράφων μπορούν να περιηγηθούν σε ένα εύρος οργανισμών που ταιριάζουν καλύτερα με το διαφημιστικό τους μήνυμα και τον στόχο που πρέπει να επιτύχουν.

Πώς να ρυθμίσετε την έρευνα AdSense;

Για να ρυθμίσετε το Google AdSense, πρέπει πρώτα να διασφαλίσετε ότι πληροίτε τα μέτρα πιστοποίησης. Από εκείνο το σημείο και μετά, μπορείτε να κάνετε αίτηση για λογαριασμό AdSense.

Ποιες είναι οι ανάγκες για το Google AdSense;

  • Θα πρέπει να είστε βόρεια των 18 ετών.
    Θέλετε πραγματικά να εισέλθετε στον πηγαίο κώδικα HTML του ιστότοπου που πρέπει να προσαρμόσετε.
    Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να έχει επαρκή ουσία.
    Ο ιστότοπός σας πρέπει να έχει μοναδική, εξαιρετική ουσία.
    Δεν πρέπει να δημιουργείτε ή να υποστηρίζετε μη έγκυρες κινήσεις στον ιστότοπό σας (π.χ. μη έγκυρα snaps, μη έγκυρη επισκεψιμότητα).
    Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να απελευθερωθεί από εχθρική, περιφρονητική και ικανοποίηση των μεγάλων.
    Θα πρέπει να συναινέσετε για να ενημερωθείτε σχετικά με τις Ειδήσεις, το Πρόγραμμα AdSense και τις Βασικές αρχές Αναζήτησης Google (παλαιότερα Κανόνες διαχείρισης ιστότοπου).
    Εγγυηθείτε ότι η ιστοσελίδα σας έχει μεγάλη ευκολία στη χρήση και είναι απελευθερωμένη από κακόβουλο λογισμικό, εκδικητικά παράπλευρα ίχνη, phishing και διαφορετικές πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου και να εμποδίσουν τη χρήση του ιστότοπου.
    Προσπαθήστε να μην εξαπατήσετε επικεφαλίδες ή κουμπιά που μπορεί να συγχέονται με διαφημίσεις. Για παράδειγμα, μην ονομάζετε το τμήμα στον ιστότοπό σας ως “Υποστηρικτικές συνδέσεις” και ενημερώστε τους πελάτες για να πατήσουν στην προώθηση.
    Παρά τα προαπαιτούμενα, ορισμένες άτυπες αρχές που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες αναγνωρίζονται στο AdSense.

Για παράδειγμα, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να είναι περίπου μισού έτους και να διαθέτει εξειδικευμένες σελίδες όπως η Στρατηγική Προστασίας και η Σχετικά με εμάς. Επομένως, μπορεί να είναι πολύ έξυπνο να τσεκάρετε αυτά τα δοχεία πριν εγγραφείτε.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για το AdSense;

Αυτός είναι ο τρόπος συμμετοχής στο πρόγραμμα AdSense. Αρχικά, θέλετε πραγματικά να έχετε έναν λογαριασμό Gmail. Υποθέτοντας ότι από τώρα το έχετε αυτό, ακολουθήστε αυτήν τη σύνδεση εγγραφής και συνδεθείτε στο αρχείο σας πατώντας στο κουμπί “Getting Everything Rolling”.

sign-in-google-adsense
Στο σημείο που συνδέεστε αποτελεσματικά στον λογαριασμό σας Google, συμπληρώστε μερικές επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπό σας. Η Google σάς επιτρέπει να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα AdSense χωρίς ιστότοπο. Σε κάθε περίπτωση, είναι ιδανικό αν υποθέσουμε ότι επιλέξετε να συμμετάσχετε όταν έχετε ένα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.

google-adsense-online-terms
Για να ολοκληρώσουμε, θέλετε να συμπληρώσετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις δόσεις, να ρυθμίσετε τις προσφορές σας και να συσχετίσετε τον ιστότοπό σας με το AdSense. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους σε αυτό το στάδιο προσαρμογής.

οδηγίες για τη ρύθμιση-google-adsense
Όταν ολοκληρώσετε όλα τα παραπάνω, θα λάβετε έναν κωδικό bit που αναμένεται να ενσωματώσετε στο τμήμα <head> του ιστότοπού σας. Απλώς χαλαρώστε, το AdSense θα σας δώσει οδηγίες για τον καλύτερο τρόπο να το κάνετε αυτό, υποθέτοντας ότι δεν είστε σίγουροι.

Όποτε ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, η ομάδα του AdSense θα ελέγχει τον ιστότοπό σας, ελέγχοντας σε περίπτωση που ταιριάζει με τις ανάγκες τους και, υποθέτοντας ότι όλα είναι υπέροχα, είστε έτοιμοι να προσαρμόσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας με το πρόγραμμα Google AdSense.

Από εκείνο το σημείο και μετά, έχετε περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, όπως η εξερεύνηση διαφορετικών οδών σχετικά με καταστάσεις προώθησης κ.λπ. Μπορείτε να αξιολογήσετε την επιλογή Google Auto Promotions σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για τον εξορθολογισμό της επισκεψιμότητας της διαφήμισής σας.

Τι χρόνο χρειάζεται για να υποστηριχθεί το AdSense;

  • Η ιδανική ευκαιρία για την έγκριση του AdSense παρουσιάζει διακυμάνσεις. Οτιδήποτε από 24 ώρες έως και δύο εβδομάδες είναι ένα ικανοποιητικό χρονικό παράθυρο.
  • Υπάρχουν δύο φάσεις για την υποστήριξη του ιστότοπού σας για το Google AdSense.
  • Το κύριο στάδιο είναι ο έλεγχος – θα πρέπει να στείλετε μια αίτηση αίτησης.
  • Αυτό ολοκληρώνεται για να ελέγξετε ότι είστε ο κάτοχος του ιστότοπου και να σκεφτείτε τα προσόντα του προγράμματός σας.

Το στάδιο επιβεβαίωσης διαρκεί από 24 έως 48 ώρες, ή μερικές φορές, έως και επτά ημέρες. Υποθέτοντας ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος και επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Google AdSense για να μάθετε γιατί.

Το επόμενο στάδιο έρχεται μετά την υποστήριξη του ιστότοπού σας. Θα λάβετε τον κωδικό προσφοράς που θέλετε να προσθέσετε στην περιοχή <head> του ιστότοπού σας. Κατά τη διάρκεια του σταδίου ελέγχου, το AdSense έχει αρχίσει προηγουμένως να εξετάζει τον ιστότοπό σας για να καταλάβει τι απόθεμα προώθησης και την επισκεψιμότητα που διαθέτετε, ώστε να μπορεί να τοποθετήσει λογικές διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.

Ανάλογα με το πόσο γρήγορα το AdSense μπορεί να αποφασίσει τους καλύτερους τύπους προώθησης για τον ιστότοπό σας, μπορεί να απαιτηθούν από δύο ή τρεις ώρες έως και την ημέρα για να αρχίσετε να βλέπετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *