Σε όλους αρέσει να κερδίζουν βραβεία — ιδιαίτερα από τις επωνυμίες τους. Κάντε ένα δώρο ή μια πρόκληση διαδικτυακής ψυχαγωγίας για να φροντίσετε αυτή τη λαχτάρα, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσετε περαιτέρω τη δέσμευσή σας για την εικονική ψυχαγωγία και υπερτροφοδοτώντας το buzz γύρω από την εικόνα σας.

Τα δώρα και οι προκλήσεις υποστηρίζουν τον αριθμό των πιστών σας, μετατρέπουν δυνητικούς πελάτες, εντείνουν την προσοχή της επωνυμίας και αυξάνουν την αφοσίωση.

Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε πώς να στείλετε ένα δώρο ή μια πρόκληση εικονικής ψυχαγωγίας και προσφέρουμε 12 σκέψεις που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με το πλήθος σας και να μετατρέψετε τους πελάτες σας.

Τι είναι ένα δώρο διαδικτυακής ψυχαγωγίας;

Κατά τη διάρκεια των δώρων ψυχαγωγίας που βασίζονται στον ιστό, οι επωνυμίες, οι εταιρείες παραγωγής ισχύος και οι κατασκευαστές ζητούν από τα άτομα να ολοκληρώσουν μια υποχρέωση, (για παράδειγμα, να βάλουν ετικέτες στους συντρόφους τους, να ακολουθήσουν αρχεία και να απολαύσουν ή να μοιραστούν αναρτήσεις) για μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα βραβείο.

Οι νικητές του Giveaway επιλέγονται άσκοπα, και αυτό σημαίνει ότι είναι δίκαιο παιχνίδι για όλους τους συμμετέχοντες. Βοήθεια για δώρα επικοινωνείτε με ένα πιο εκτεταμένο πλήθος, έτσι ώστε να αποτελούν τομείς δύναμης για την προώθηση νέων αποστολών αντικειμένων και οργανισμούς επωνυμίας. εικονογράφηση λήψης οθόνης της μάρκας Two Face’s TikTok, ένα δώρο ψυχαγωγίας που βασίζεται στο διαδίκτυο

Τι είναι μια πρόκληση ψυχαγωγίας που βασίζεται στο διαδίκτυο;

Κατά τη διάρκεια των προκλήσεων εικονικής ψυχαγωγίας, τα άτομα δοκιμάζονται για να παρουσιάσουν τις πιο ιδανικές προσαρμογές τους σε μια εργασία, παρόμοια με την καλύτερη φωτογραφία, επιγραφή ή απάντησή τους.

Οι νικητές της πρόκλησης λαμβάνουν ένα βραβείο ενόψει της έκθεσής τους και αυτό σημαίνει ότι οι πιο ευφάνταστοι ή ταλαντούχοι υποστηρικτές σας απολαμβάνουν ένα όφελος. Το να κάνετε τους θιασώτες σας να είναι ευφάνταστοι θέτει τα σωστά θεμέλια για να ενθαρρύνετε τις συνδέσεις, να δημιουργήσετε μια εξειδικευμένη τοπική περιοχή και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που παράγεται από πελάτες.

Γιατί η εικόνα σας πρέπει να είναι ένα δώρο ή μια πρόκληση

Στο σημείο που το βίντεο σύντομης δομής κατακλύζει τις ροές κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί κάλλιστα να είναι μια δοκιμασία για να επιδείξετε τις προσπάθειες με τις οποίες θα συμμετάσχουν πραγματικά οι αγοραστές. Τα βλέπει είναι τέλεια. Όπως και να έχει, η δέσμευση είναι ένα σημάδι ότι προχωράτε στις συνδέσεις πελατών.

Εκεί μπαίνουν τα κοινωνικά δώρα και οι προκλήσεις. Έχουν την ικανότητα να:

Αυξήστε τον λογαριασμό υποστηρικτών σας: Μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον να σας αρέσει ή να σας ακολουθήσει ως προσέγγιση συμμετοχής.
Μετατροπή δυνητικών πελατών: Ζητήστε από άτομα να συμμετάσχουν ή να παρουσιάσουν την είσοδό τους ολοκληρώνοντας μια δομή στον ιστότοπό σας. Ζητήστε το όνομά τους, τη διεύθυνση email και άλλα σημαντικά δεδομένα.
Ενίσχυση της προσοχής της επωνυμίας: Συνεργαζόμενοι με διάφορες επωνυμίες ή ισχυρές εταιρίες, εκμεταλλεύεστε ένα άλλο πλήθος και αυξάνετε τη γκάμα σας.
Αυξήστε την αταλάντευτη επωνυμία: Αν υποθέσουμε ότι προσφέρετε δυναμωτικά βραβεία και εκπληκτικές ανοιχτές πόρτες, οι θιασώτες σας θα παραμείνουν συντονισμένοι για περισσότερα από εδώ και στο εξής — ιδιαίτερα αν υποθέσουμε ότι συνεχίζετε να αποζημιώνετε τους υπερθαυμαστές σας.

Βάλτε τους στόχους σας και ολοκληρώστε τον τύπο δώρου ή πρόκλησης

Αποφασίστε εάν προσπαθείτε να αυξήσετε τους οπαδούς της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, να κρατήσετε πελάτες ή να υποστηρίξετε την προσοχή της επωνυμίας. Χρησιμοποιήστε το αντικειμενικό σας είδος για να διαμορφώσετε το δώρο ή την πρόκληση σας.

Προσδιορίστε το σχέδιο δαπανών και τα βραβεία σας

Τι μπορεί να ξοδέψει το γραφείο προβολής σας για την πρόκληση ή το δώρο; Υποθέτοντας ότι προβλέπετε να τα κάνετε αυτά τακτικά – για να διατηρήσετε τους υποστηρικτές σας ενεργημένους και συνδεδεμένους με αυτούς – εγγυάστε ότι τους θυμάστε για το ετήσιο οικονομικό σας πρόγραμμα.

Όταν γνωρίζετε το πλάνο δαπανών, μπορείτε να το κυκλοφορήσετε ανάμεσα σε προσφορές και έξοδα βραβείων. Επιλέξτε αν θα προσφέρετε ένα αντικείμενο, χρηματική ανταμοιβή ή κάτι διαφορετικό διαρκώς. Επιλέξτε ένα βραβείο που σχετίζεται με την κύρια ομάδα συμφερόντων σας, ώστε να προσελκύσετε διαγωνιζόμενους που πιθανότατα πρόκειται να αλλάξουν.

Κατανοήστε από πού μπορεί να προέρχονται οι ακροατές σας και επιλέξτε τη σωστή σκηνή

Θέλετε να καταλάβετε τι μπορεί να σκέφτονται οι ακροατές σας κοινωνικοοικονομικά για να καταλάβετε σε ποια πλατφόρμα(ες) θα έχετε το δώρο ή την πρόκληση σας.

Ένα διάγραμμα από το Fledgling Social Index™ που δείχνει τα κορυφαία στάδια που αναμένουν να χρησιμοποιήσουν οι αγοραστές και οι επωνυμίες τον επόμενο χρόνο. Το Facebook, το YouTube, το Instagram, το TikTok και το Snapchat είναι τα κύρια 5.
Προσπαθήστε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τους κανόνες δώρων και προκλήσεων της επιλεγμένης σκηνής, ώστε η αποστολή σας να είναι συνεπής.

Σχεδιάστε και εκτελέστε το δώρο ή την πρόκληση σας

Κάντε ένα σχέδιο εργασιών που να ενσωματώνει τις συνοδευτικές προόδους::

Σχεδιάστε την πορεία των γεγονότων σας, αποφασίστε τις προσδοκίες σας και ορίστε τις κατευθυντήριες γραμμές σας.
Κατασκευάστε το πρόγραμμα ουσίας και αλληλογραφίας σας.
Ξεκινήστε το δώρο ή την πρόκληση προειδοποιώντας το πλήθος σας και αναφέροντας το βραβείο σας. Χρησιμοποιήστε ένα όργανο επισήμανσης όπως το Fledgling Social για να ακολουθήσετε όλη την εγκάρδια ουσία.
Προβάλετε διαφημίσεις και προχωρήστε μεταξύ τους (π.χ. σε άλλα κοινωνικά στάδια, στο φυλλάδιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στον ιστότοπό σας) για να αναπτύξετε το πεδίο εφαρμογής σας.
Παρακολουθήστε τα αποσπάσματα να ξεχύνονται.
Όταν υποστηρίζεται η διευθέτησή σας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και να εκτελέσετε το δώρο ή την πρόκληση σας.

Μετρήστε τα αποτελέσματά σας

Η πρόκληση ολοκληρώθηκε, έχετε δηλώσει τον πρωταθλητή και έχετε αποστείλει το βραβείο τους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ποσοτικοποιήσετε την έκθεσή του ενόψει των στόχων που είχατε θέσει πριν. Ποια ήταν η απόδοση της πρόκλησης ή του δώρου σας στην διαδικτυακή ψυχαγωγία; Πετύχατε τον στόχο σας;

Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως τις ρητές αναφορές του ιδρύματος του Fledgling Social για να συγκεντρώσετε κάθε μία από τις πληροφορίες που θέλετε να μετρήσετε τη χρήση hashtag και λέξεων-κλειδιών, τον αριθμό των αφοσιωμένων και το ποσοστό δέσμευσης. Αυτή η εξέταση μπορεί να σας βοηθήσει να εργαστείτε στις μελλοντικές σας αποστολές.

Περιστασιακές προκλήσεις με θέμα την περίσταση

Είτε πρόκειται για τη δομή του καλύτερου οίκου με μελόψωμο, για την εύρεση της πιο αξιαγάπητης φωτογραφίας για την Ημέρα της Μητέρας ή για τη λήψη του πιο τρομακτικού συναγερμού για το Halloween, τα άτομα ανυπομονούν να μπουν στην ψυχή της περίστασης. Οι περιστασιακές προκλήσεις είναι μια κατάλληλη μέθοδος για την καθοδήγηση της δέσμευσης και παρουσιάζουν ένα αντικείμενο ή μια διαχείριση.

λήψη οθόνης της ανάρτησης του Safe house Rest Co στο Instagram που προωθεί το δώρο για τη γιορτή της μαμάς
Πηγή εικόνας: Instagram

Χορήγηση για την καλύτερη φωτογραφία, υπότιτλο ή βίντεο

Ζητήστε από τους θιασώτες σας να μοιραστούν τα εφευρετικά ενδιαφέροντά τους με την εικόνα σας — είτε πρόκειται για μια υπέροχη φωτογραφία είτε για έναν διασκεδαστικό υπότιτλο. Χρησιμοποιήστε αυτό ως μια ευκαιρία να προμηθεύσετε περιεχόμενο που τονίζει άτομα που χρησιμοποιούν ή επικοινωνούν με το αντικείμενο, τη διοίκηση ή την περιοχή σας.

Μια καταγραφή οθόνης ενός υπότιτλου Instagram από το Camp Marantha που καλεί τους υποστηρικτές τους να συμμετάσχουν σε μια πρόκληση φωτογραφίας.

Ολοκληρώστε μια καταδίωξη με ηλεκτρονικό υπολογιστή

Στον σημερινό κόσμο των ημίαιμων, μπορείτε να κάνετε έναν υπολογιστή scrounger να κυνηγάει πελάτες διαδικτυακής ψυχαγωγίας παντού. Στο πρώτο πλάνο της πρόκλησης σας, κάντε μια σύνοψη των δυσκολιών για να ολοκληρώσουν οι συμμετέχοντες. Ζητήστε τους να υποβάλουν επαλήθευση φωτογραφίας ή βίντεο αφού ολοκληρώσουν κάθε δοκιμή ή να εντοπίσουν τα σωστά πράγματα. Χορηγήστε τα άτομα που παρουσιάζουν τα καλύτερα ευτυχισμένα. Συνδέστε το θέμα του κυνηγιού σας σε μια συνεχή αποστολή ή σε μια προσεχή περίσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *